Husband and Wife Holiday : Bali (Day 1)

Assalammualaikum.

Tak sempat nak update blog pasal kawen pon, tup tup terus lompat update pasal holiday ke Bali. Hahaha. We went to Bali from 2nd – 4th April (2014) fly with Air Asia. Gunakanlah tagline now everyone can fly. Husband bought the flight tickets 3 weeks before our wedding if I’m not mistaken. So, it will be expansive la kan.

Flight is at 3.45 pm and it is 3 hours of journey. Waktu Bali dan Kuala Lumpur memang sama, cuma dari segi cepat terang dan cepat gelap je la beza. Kalau kul 6 lebih kat Bali, dah macam waktu magrib kita kat Kuala Lumpur. So kira waktu sembahyang di sana, awal la sejam dari kita. Day 1 memang tak banyak benda la buat sebab sampai pon dah gelap. I love sunset from the flight window. Siap boleh nampak gunung tinggi tinggi.

Sunset from my window.

Sunset from my window.

Sampai airport, supir yang dah di booked awal2 dah siap tunggu dengan kertas nama. Hahaha. So hari pertama hanya pergi dinner di Jimbaran sahaja. It is very famous place to have dinner you know. You won’t be completed visit Bali if you never have dinner there. So we went to the last restaurant. Matahari namanya. Husband order sotong goreng tepung dan udang sambal. Tapi udang sambal citarasa Bali la. Tak dapat la nak citarasa dapur engkorang. Hahaha. But they have free complimentary which is rice, peanut and kangkung fried. Drinks we order watermelon juice and mineral water. Sambil makan, sambil tengok flight turun sebab jimbaran tu sebelah je dengan airport. Candle light dinner kat tepi pantai okeeeey. Hahaha.

IMG_5128

IMG_5130

IMG_5134

IMG_5135

You’ll be noticed that all mineral water (Aqua) in Bali is from one brand which is Danone. Hahaha. Tak caya nak tengok sendiri.

After dinner, we asked supir to go directly to the hotel that I booked earlier in Agoda. Well, it is much cheaper if you booked in Agoda rather than you walk in. Serious. We stay at Seminyak for day 1.

I booked Villa with private pool bebeh! Heavennnn. Kat Malaysia ni mana nak dapat oi! Mahal okeh! Kat sana memang puas hati la Villa dia. Besar, cantik, selesa dan pool yang best untuk lakibini. Hahahaha. Wait for the pictures and sure you’ll love it.

I choose De’lu Villas and Suite, Seminyak. Later I akan letakkan link dia from Agoda. Kalau jumpa balik la. Hahaha.

IMG_5139

Kat bedroom pon ada tivi. Bedroom kene naik tangga la. First floor gituu.

IMG_5140

Siap ada pantry okey! Microwave, sinki, fridge etc.

IMG_5141

Dalam Villa siap ada kolam ikan koi. Hahaha. Tenang je..

IMG_5142

Ruang tamu bawah pon ada tivi. Siap ada Samsung speaker lagi.

IMG_5253

Private pool from beranda. Bila ada private pool, automatik wall memang tinggi. Best gilaaaaa. Serius. Recommended sangat!

IMG_5254

Lepas berenang renang, lepak sini minum juice. Ohhhhh honeymoon sangat lakibini. Hahaha.

Cost for this Villa is about RM263.61 including tax. Indonesia tax maximum is 21% okeyyyy. So expensive. So Agoda charged me 21% tax. Phewwwww!

But, it’s worth it.

Is that cool?

Summary :

Jimbaran.

De’lu Villas and Suite, Seminyak.

Advertisements

3 thoughts on “Husband and Wife Holiday : Bali (Day 1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s