Baby Spa

Aritu kitorg g bawa Haziq ke Baby Spa kat Seremban 2. Dah buat appointment siap siap sebab g weekend kan. Nama baby spa tu WONDERPOOL BABY SPA & WELLNESS. 🌟🌟🌟🌟🌟

Kitorang amik trial dulu sebab ni first time Haziq g baby spa tu. 

TRIAL PACKAGE : 

Harga : RM 58

Services : Swimming and massage (30 mins each)
Sampai sana diorg akan tukarkan pampers baby ke swimming diapers. Buat sesi perkenalan sikit. Kasi warm up badan tu..lepas tu baru masukkan dalam air dengan neck float. 

Service bagus. Staff semua peramah dan pandai layan baby. 👍👍👍

Baby dari 1 bulan sampai 36 bulan boleh la g baby spa ni. 

Biasalah lah..mommy and daddy lah orang yang terlebih excited bila tengok anak pandai kayuh kaki dalam air. Staff pon cakap Haziq ni cepat je berenang..tak payah nak ajar..terus pandai tolak kaki. Dan lagi best..Haziq boleh bertahan 30 minit full dalam air. Ramai je baby yang mengamuk lepas tu xnak berenang dah. 

Good job Haziq!! 

Lepas dah penat swimming,,time to massage..tapi time massage dia dah mula mengamuk..sebab dah penat berenang tadi..

Enjoy the picture. 

  
  
  
  
  
  

Sesiapa ada kelapangan tu..apa salahnya bawa anak anak ke baby spa ni. Banyak manfaatnya..

Nak g Hipopo Spa kemain jauh kan.,g je kat Seremban ni..

Ok bye. 
    

Advertisements